De Alton serres worden in Staffordshire in Engeland gemaakt sinds 1921 en combineren het design en de nauwkeurigheid van het engels vakmanschap.  Ze beantwoorden volledig aan de wensen van de tuinliefhebbers: de stevige constructie is vervaardigd uit rood cederhout (Western Red Cedar), een hoogwaardig natuurlijk product dat onderhoudsvriendelijk is en naast tal van voordelen uiterst esthetisch oogt, waardoor er altijd een Alton serre is dat zich perfect in uw tuin zal integreren.

Naast de standaard evolution serre, die in 5 verschillende breedtes bestaat, bieden we ook muurserres aan om tegen een muur aan te bouwen, octogonale modellen en de meer klassiek ogende victoriaanse modellen die in verschillende breedtes voorzien kunnen worden met cederhouten boord, volledig beglaasd of op een gemetste muur.

Al deze modellen kunnen met een breed gamma handige accessoires uitgerust worden om u het tuinieren nog aangenamer te maken.

Wij hopen u met deze website wegwijs te maken tussen de verschillende modellen met als doel uw droom binnenkort te verwezenlijken, namelijk uw eigen cederhouten serre.

This spring we’ll participate to the following garden shows:

April 13-14-15, 2018

Garden show in the parc of the castle of Enghien  www.foiredejardin.be

May 4-5-6,  2018

Plant & Garden Festival of the Abbey of Aywiers – Lasne  www.ayiers.be

May 11-12-13, 2018

Garden days at the Parc of Beervelde www.parkvanbeervelde.be

Evolution

Octagonal

Victorian

Lean-to

Fusion

Cold Frame