Octagonal

Er zijn 4 octagonale modellen: 2 ronde modellen van 1m99 x 1m99 en van 2m80 x 2m80 en 2 ovale modellen van 2m80 breed x 1m99 diep en van 3m61 breed x 2m80 diep.

Ventilatie

De octogonale serres zijn standaard uitgerust met twee wandramen (van het type louvre / lamellenraam) en de ovale variant eveneens van 2 dakramen. Extra wandramen zijn als optie verkrijgbaar.

De ventilatie wordt gerealiseerd door een dubbel ventilatiesysteem, kenmerk van alle Alton tuinkassen.  Zo blijft de benodigde vochtigheidsgraad op peil en worden schimmels voorkomen.  In hobbyserres kan de temperatuur snel oplopen.  Om te hoge temperatuurschommelingen te vermijden, worden de dakramen standaard uitgerust met automatische raamopeners, en de raamjaloezieën kunnen eveneens in optie uitgerust worden met automatische raamopeners. Ze zijn regelbaar en vergen geen onderhoud noch elektriciteit. Wel zijn ze vorstgevoelig waardoor ze in de winter best worden weggehaald.

Gebruik

De octagonale serre is een volwaardige kweekkas, maar kan ook gebruikt worden als tuinprieel voor zij die dit wensen.

Octagonal rond – klein model

De kleine ronde octagonale serre meet 1m99 x 1m99 en is 2m50 hoog, en de deuropening bedraagt 1,81 x 0,65 m.

Er zijn 2 louvre ramen voorzien.  Optioneel kunnen er tafels rondom en hoge legplanken links en rechts alsook in het midden worden besteld.  Aluminium deklatten behoren ook tot de opties, alsook een 3e wandraam. De zijdelingse louvre-ramen kunnen uitgerust worden met een automaat.

Prijs: vanaf 4.250 euro incl. BTW.

Octagonal ovaal – klein model

De kleine ovale octagonale serre meet 2,80 m breed bij 1,99 m diep en 2,50 m hoog en de deuropening bedraagt 1,81 x 0,65 m. Standaard zijn er 2 zijdelingse louvre-ramen en 2 dakramen voorzien.  De deur wordt in het midden geplaatst.

Optioneel kunnen werktafels rondom, hoge legplanken links en rechts en een hoge legplank in het midden worden besteld.  Aluminium deklatten behoren ook tot de opties, alsook een bijkomend zijraam.  De zijdelingse louvre-ramen kunnen uitgerust worden met een automaat.  Ook kan er voor een dubbele deur geopteerd worden.

Prijs: vanaf 5.550 euro incl. BTW.

Octagonal rond – groot model

De grote ronde octagonale serre meet 2m80 x 2m80 en is 2m95 hoog, en de deuropening bedraagt 1,81 x 0,65 m.

Er zijn 2 louvre ramen voorzien.  Optioneel kunnen er tafels rondom en hoge legplanken links en rechts alsook in het midden worden besteld.  Aluminium deklatten behoren ook tot de opties, alsook een 3e wandraam. De zijdelingse louvre-ramen kunnen uitgerust worden met een automaat.

Prijs: vanaf 6.850 euro incl. BTW.

Octagonal ovaal – groot model

De grote ovale octagonale serre is 3,61 m breed bij 2,80 m diep en 2,95 m hoog en de deuropening bedraagt 1,81 x 1,30 m. Standaard zijn er 2 zijdelingse louvre-ramen en 2 dakramen voorzien.  De dubbele deur wordt in het midden geplaatst.

Optioneel kunnen werktafels rondom, hoge legplanken links en rechts en een hoge legplank in het midden worden besteld.  Aluminium deklatten behoren ook tot de opties, alsook een bijkomend zijraam.  De zijdelingse louvre-ramen kunnen uitgerust worden met een automaat.

Prijs: vanaf 8.150 euro incl. BTW.